Wat online staat, is op voorraad
De specialist bij u in de buurt
Vanaf 2 jaar garantie
Ook welkom voor reparaties

Dames

Koop nu
about image

Heren

Koop nu
about image


Welkom bij Juwelier van Schaik in Zetten

Juwelier Van Schaik is een begrip in Zetten. Kom langs in de winkel en ervaar de mooiste sieraden en horloges van top merken. U krijgt de beste service en persoonlijk advies! We bieden dames, heren en kinderen een prachtig, divers assortiment. Of u nu op zoek bent naar een armband, zilveren ketting of specifiek horloge. Juwelier van Schaik heeft het of kan het makkelijk voor u bestellen. Wees dus welkom op de Hoofdstraat in Zetten om een stap te zetten in de schitterende wereld van horloges en sieraden.

Gaat u binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Ontdek in de winkel een breed assortiment relatie en trouwringen. Goud, zilver of met diamantjes? Kom langs en ervaar alle ringen. Met uw bezoek slaagt u altijd! Ook voor een uitgebreid assortiment dameshorloges, herenhorloges, en kinderhorloges bent u bij ons aan het goede adres. Het uitgebreide assortiment is opgedeeld in diverse prijsklassen. Ook vindt u de nieuwste collecties en mooie aanbiedingen. Onze jarenlange ervaring garandeert bovendien service en kennis van zaken.

Wilt u een horloge laten repareren of een uniek sieraad laten maken? In ons eigen atelier gaan al uw wensen in vervulling. Zet uw reparatie alvast in ons systeem door het aanvraagformulier in het menu te gebruiken. U kan hier ook vragen stellen over specifieke producten, zodat we u van dienst kunnen zijn met persoonlijk advies. Hartelijk welkom bij Juwelier Van Schaik in Zetten!

Best selling products